Bachelor of Science in Pharmaceutical Sciences

Sarah, Bachelor

Langzaam maar zeker worden we opgeleid tot goede apothekers. Ik denk dat we na het vijfde jaar klaar zullen zijn om in het werkveld te stappen. In vergelijking met studenten die ik ken van andere faculteiten valt me op dat de onderwijsactiviteiten goed georganiseerd zijn. Zo krijgen we ruim op voorhand onze examen- en lessenroosters. Professoren staan er steeds voor open om vragen te beantwoorden en hebben - over het algemeen - duidelijke cursussen.

Pieter, Bachelor

De opleiding was zeer gevarieerd. Er werd veel gezien over verschillende onderdelen van verschillende disciplines. Ook waren de vele uren practica heel leerrijk! Helaas zijn de practica, uit praktische overwegingen, niet altijd billijk gespreid over het volledige academiejaar.

Lize, Bachelor

De bacheloropleiding farmaceutische wetenschappen is zeer interessant en stimuleert om verder je wetenschappelijke kennis te verruimen. Proffen zijn zeer behulpzaam en geven graag extra info indien nodig. Ik moest heel veel opgeven voor mijn studies maar ik heb er wel goede resultaten voor in de plaats gekregen.

Aline, Bachelor

Het is positief dat er een goede mix is van examenvormen. De bachelorproef leert je echt samenwerken met medestudenten (met wie je anders minder/niet in contact zou komen) en hen te appreciƫren. De werkdruk ligt naar mijn aanvoelen veel hoger dan in de gemiddelde universitaire opleiding.

Gilles, Bachelor

Veel professoren leven echt voor hun vak en het is goed om van zulke mensen les te krijgen. Het inspireert je om te studeren. Vaak wordt door lesgevers onderschat hoeveel werk kruipt in de voorbereiding en de verslaggeving van de practica, naast het instuderen van de theoretische cursussen.