Master of Science in Bioscience Engineering Technology: Food Industry

Voor het definitief vastleggen van het schakel- of voorbereidingsprogramma leg je je diploma (uit onderstaande lijst), vergezeld van het diplomasupplement, voor aan de faculteit via de trajectbegeleider.

  1. Immediate Admission
    • Bachelor in de biowetenschappen
  2. Admission Subject to Passing a Preparatory Course
    1. MIN 3 SP - MAX 60 SP
      • Bachelor in de bio-industriële wetenschappen
      • Bachelor in de bio-ingenieurswetenschappen
      • Bachelor in de biochemie en de biotechnologie
      • Bachelor in de biologie
      • Bachelor in de biomedische wetenschappen
      • Bachelor in de chemie
      • Bachelor in de diergeneeskunde
      • Bachelor in de farmaceutische wetenschappen
      • Bachelor in de industriële wetenschappen, afstudeerrichting: chemie
      • Bachelor in de industriële wetenschappen: chemie
      • Bachelor in de industriële wetenschappen: milieukunde
  3. Admission Subject to Passing a Linking Course
    1. MIN 66 SP - MAX 69 SP
      1. programme new structure
        • Bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting: agro-industrie
        • Bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting: voedingsmiddelentechnologie
        • Bachelor in de biomedische laboratoriumtechnologie
        • Bachelor in de chemie, afstudeerrichting: biochemie
        • Bachelor in de chemie, afstudeerrichting: procestechnologie
        • Bachelor in de voedings- en dieetkunde
      2. programme old structure
        • Gegradueerde in chemie, optie biochemie
        • Gegradueerde in chemie, optie procestechnieken
        • Gegradueerde in de medische laboratoriumtechnologie
        • Gegradueerde in farmaceutische en biologische technieken
        • Gegradueerde in voedings- en dieetkunde
  4. Upon Approval by the Faculty: Admission Subject to Passing a Linking Course
    1. MIN 66 SP - MAX 69 SP
      1. programme old structure
        • Gegradueerde in landbouw en biotechnologie