Postgraduaatsopleiding Complementaire internationale studies Toegepaste Taalkunde

Postgraduaten zijn vervolgopleidingen die qua structuur afwijken van de klassieke master na masters (60 studiepunten, afzonderlijke scriptie of masterproef etc.) of opleidingen die een beroepsvoorbereidend karakter hebben.
Het postgraduaat Complementaire Internationale Studies biedt de kans om via het Erasmus+programma een bijkomend jaar in het buitenland te studeren aan een partneruniversiteit van de faculteit.

postgraduaatsopleiding
1 jaar 60 studiepunten
Faculteit Letteren en Wijsbegeerte
Nederlands
Brochure downloaden  
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Na je studies

Inhoud

De postgraduaatsopleiding Complementaire internationale studies biedt de kans een nieuwe vreemde taal te studeren zodat afgestudeerden hun positie op de arbeidsmarkt kunnen verstevigen. Het vreemdetalenaanbod bestaat uit Duits, Fins, Grieks, Italiaans, Litouws, Portugees en Turks - volgens beschikbaarheid.

Voor wie

De toelatingsvoorwaarden zijn divers. Afhankelijk van je vooropleiding kun je rechtstreeks instromen of zijn er bijkomende voorwaarden.

Structuur

Het opleidingsprogramma bestaat uit 60 ECTS studiepunten (European Credit Transfer System). Minimum 40 ECTS moeten worden ingevuld met opleidingsonderdelen die de grondige studie van de nieuwe taal beogen. Na slagen wordt het postgraduaatsgetuigschrift complementaire internationale studies uitgereikt.