Schakelprogramma tot Master of Science in de verpleegkunde en de vroedkunde

Een schakelprogramma is een overgangsprogramma tussen bepaalde professionele bachelors (3-jarige hogeschoolopleiding) en een specifieke master. Dit schakelprogramma bereidt je voor op de masteropleiding die is afgestemd op de combinatie van werken en studeren. Grensverleggend, methodisch en probleemoplossend denken staan centraal.

schakelprogramma
Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen
Nederlands
Brochure downloaden  
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Verder studeren

Inhoud

De vakken uit het schakelprogramma maken je vertrouwd met denken op universitair niveau. Het schakelprogramma geeft je toegang tot de Master of Science in de Verpleegkunde en de Vroedkunde. Je bestudeert diverse aspecten van de zorg en gezondheidswetenschappen. Het programma beoogt om jouw academische en onderzoeksvaardigheden aan te scherpen via een aantal statistische en methodologische vakken. In het masterjaar worden die inzichten toegepast om inhoudelijke competenties om masterniveau te ontwikkelen.

Je moet akkoord gaan met onze cookie policy alvorens je filmpjes kan bekijken.

Ik ga akkoord

Voor wie

Dit schakelbeprogramma is een toegangsticket naar een specifieke master. De toelatingsvoorwaarden worden vastgelegd op het niveau van de master in kwestie. Op de fiche van de master vind je of jouw diploma toelating geeft.

Structuur

Het schakelprogramma bestaat uit een vast programma ongeacht je vooropleiding (bachelor in de verpleegkunde of vroedkunde). De vakken dompelen je onder in de diverse aspecten van de zorg en van de gezondheidswetenschappen. Je verwerft ook een stevige basis aan onderzoeksvaardigheden en methoden zodat je goed voorbereid aan de masteropleiding kunt beginnen. Alle details vind je terug via het tabblad 'programma'.