Micro-credential Bedrijfskunde

Wil je je specialiseren, bijscholen of omscholen na je afstuderen? Mis je bepaalde kennis en skills op de werkvloer? In een snel veranderende (professionele) context is levenslang leren een must geworden. Met micro-credentials biedt de Universiteit Gent een nieuw type mini-opleiding aan, afgestemd op een brede groep van levenslang lerenden.

micro-credentials
1 jaar 4 studiepunten
Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Nederlands
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Na je studies

Inhoud

Micro-credentials zijn korte academische opleidingen die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de Universiteit Gent. Zowel inhoudelijk als praktisch is de uitbouw van een micro-credential in de eerste plaats gericht op de noden van professionals. De focus van de opleiding ligt op een welomlijnde set aan leerresultaten, afgestemd op het beoogde publiek. Ze bestaan uit een beperkt aantal vakken waaraan studiepunten of credits zijn gekoppeld. Voor het volgen van een micro-credential zet je dan ook leerkrediet in. Doorloop je de opleiding met succes, dan ontvang je creditbewijzen van de afzonderlijke vakken en een erkend getuigschrift dat een duidelijke meerwaarde biedt voor professionals en werkgevers. De organisatie van micro-credentials is in handen van de hiertoe opgerichte ‘academies voor levenslang leren’ van de UGent.

Een link naar de website met meer info over deze specifieke micro-credential vind je onder het tabblad ‘Vlot van start’.