Schakelprogramma tot Master of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen (audiologie)

Een schakelprogramma is een overgangsprogramma tussen bepaalde professionele bachelors (3-jarige hogeschoolopleiding) en een specifieke master. Via het schakelprogramma krijg je dus toegang tot een aansluitende master.

schakelprogramma
Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen
Nederlands
Brochure downloaden  
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Verder studeren

Inhoud

Heb je een diploma van professionele bachelor in de logopedie of audiologie op zak en wens je meer klinisch-wetenschappelijke verdieping in de logopedische of audiologische stoornissen en een wetenschappelijke verbreding op vlak van onderwijs, onderzoek of management om vervolgens als master naar de arbeidsmarkt te gaan?

Dan is het schakelprogramma tot 'Master of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen' (afstudeerrichting logopedie of audiologie) een ideaal traject voor jou.

Het schakelprogramma biedt jou in een overgangsjaar een combinatie van exacte en medische basiswetenschappen, wetenschappelijk onderzoek en een selectie uit de voortgezette, klinisch logopedische of audiologische stoornissen. Na het succesvol behalen van deze competenties ben je gelijkgeschakeld met de studenten uit het 3e jaar academische bachelor logopedie of audiologie en klaar om het masterprogramma aan te vatten.

Voor wie

Het schakelprogramma tot 'Master of Science in de logopedische en audiologische wetenschappen' is enkel toegankelijk voor studenten die het diploma van professionele bachelor in de logopedie of audiologie hebben behaald.