Zoeken

3 opleidingen gevonden

Bacheloropleiding(en)

Deze opleiding tot (bio-)industrieel ingenieur wordt aangeboden aan de UGent Campus Kortrijk en is verbonden aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen. De opleiding bachelor in de bio-industriële wetenschappen in Kortrijk spitst zich toe op de bioprocestechnologie en de circulaire economie.

bacheloropleiding - 180 studiepunten - Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

Deze opleiding tot industrieel ingenieur wordt aangeboden aan de UGent Campus Kortrijk en is verbonden aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. De opleiding industriële wetenschappen: industrieel ontwerpen is uniek in Vlaanderen en leidt je op tot 'architect' van nieuwe producten en systemen van de toekomst.

bacheloropleiding - 180 studiepunten - Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur

Deze opleiding tot industrieel ingenieur wordt aangeboden aan de UGent Campus Kortrijk en is verbonden aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur. De opleiding industrieel ingenieurs machine –en productieautomatisering heeft een uniek profiel. Afgestudeerden bedenken creatieve oplossingen voor problemen en ontwikkelen nieuwe machines en productiesystemen in uiteenlopende domeinen.

bacheloropleiding - 180 studiepunten - Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur