Schakelprogramma tot Master of Science in de ergotherapeutische wetenschap

Een schakelprogramma is een overgangsprogramma tussen bepaalde professionele bachelors (3-jarige hogeschoolopleiding) en een specifieke master. Via het schakelprogramma krijg je dus toegang tot een aansluitende master.

schakelprogramma
Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen
Nederlands
Brochure downloaden  
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Verder studeren

Inhoud

Je volgt de kernvakken uit de academische bacheloropleiding met als bedoeling je de competenties bij te brengen om met de masteropleiding te kunnen starten. Via het schakelprogramma behaal je geen bachelordiploma, het geeft je enkel een toegangsticket naar een specifieke master.

Aandachtspunten

Het schakelprogrammawordt ingericht door KU Leuven en het masterprogramma door UGent. De lessen van het schakelprogramma vinden plaats in Leuven, van het masterprogramma in Gent.
Vanaf academiejaar 2023-2024 wordt het masterprogramma ingericht door UHasselt. De lessen van het nieuwe masterprogramma zullen vanaf dan plaatsvinden te Hasselt.

Voor wie

Dit schakelprogramma is een toegangsticket naar een specifieke master. De toelatingsvoorwaarden worden vastgelegd op het niveau van de master in kwestie. Op de fiche van de master vind je of jouw diploma toelating geeft. De link vind je op het tabblad 'verder studeren' op deze pagina.