Micro-credential HACCP en risicomanagement
Wil je je specialiseren, bijscholen of omscholen na je afstuderen? Mis je bepaalde kennis en skills op de werkvloer? In een snel veranderende (professionele) context is levenslang leren een must geworden. Met micro-credentials biedt de Universiteit Gent een nieuw type mini-opleiding aan, afgestemd op een brede groep van levenslang lerenden.
micro-credentials
1 jaar 5 studiepunten
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Nederlands
Over de opleiding
Programma
Informeer je
Vlot van start
Na je studies
Cursus | Ref | MT1 | Semester | Taal | Lesgever | SP |
---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
sem 1
|
nl
|
Liesbeth Jacxsens
|
5
|
|
Opleidingscompetenties
- Systematisch opzoeken, doornemen en reflecteren over toepasbaarheid van wetgeving, wetenschappelijke kennis uit diverse informatiebronnen en rapporten van officiële agentschappen in kader van beoordeling en borging van voedselveiligheid en volksgezondheid.
- Een geschikte methodiek en plan van aanpak opzetten in overeenstemming met de verwachtingen van autoriteiten in voedselveiligheid of actoren in de voedselketen rond beheersing van voedselveiligheid van een grondstof of eindproduct en risicomanagement van een productieproces.
- Bondig synthetiseren, rapporteren en beargumenteren van de te verwachten ontwikkelingen en dynamiek in voedselveiligheid en beheerssystemen.
- Zelfstandig kunnen werken op basis van intermediaire feedback van experten en kritische zelfreflectie.